Alles

sociale activiteit blog 1

Aan deze pagina wordt nog ijverig gewerkt.

Lees Meer

7e JNK Stage door Edgar Kruyning

Succesvolle 7e Judokay Nikanshite stage.

Lees Meer

Clubrandories 2018

Op zaterdag 15 december hebben wij alweer de vierde en laatste clubrandories van 2018 gehouden. Aan deze clubrandories hebben 35 jeugdleden deelgenomen.

Lees Meer

Clubrandories 2019

Op zaterdag 23 februari zijn alweer de eerste clubrandories van 2019 gehouden. Aan deze clubrandories hebben ca 38 jeugdleden deelgenomen.

Lees Meer

Demonstratie in Circus voorstelling Luckerheide

Een aantal van onze clubgenoten heeft bijgedragen aan een judo demonstratie tijdens de Circusvoorstelling Luckerheide. Het was een ontzettend leuke middag, onze eigen circus artiesten hebben het publiek eens wat laten zien!

Lees Meer

Kletterwald Aken

Met alle leden van Judokay Nikanshite, die nog niet op vakantie waren zijn we op 19 juli 2014 naar de Kletterwald geweest in Aken. Op deze sportieve wijze hebben we het judoseizoen uitgezwaaid en de zomervakantie ingeluid.

Lees Meer

Examen 4 juli 2014

Zaterdag 5 juli (2014) zijn de jaarlijkse band/slip examens weer gehouden. Iedereen heeft ons verbaasd door een heel puik examen te laten zien.

Lees Meer

Examen 27 juni 2015

examens gehouden op 27 juni 2015. Wij werden verrast door hele goede examens judoka's proficiat met het behalen van jullie nieuwe band of slip. Jullie hebben heel goed je best gedaan.

Lees Meer

Stage van grootmeester Mart Pepels

Zondag ochtend 27 september was grootmeester Mart Pepels 8e dan judo gastdocent in onze dojo aan de Wijngaardsberg 30 in Eygelshoven. Het was een zeer leerzame stage voor alle deelnemers.

Lees Meer
< Sociale activiteiten Fer Körver >